18 Şubat 2011 Cuma

Okuldaki 79. Günüm

Bir önceki günün devamı;

Türkiye de; 1971de ilk Endüstri Ürünleri Tasarımı eğitimini başlatan üniversite Mimar Sinan Üniversitesi olmuş. Bu sebeple de 40. yılına böyle bir sergiyle merhaba diyen,  Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümü geçmişten günümüze ödüllü tasarımlarını bizlerle buluşturuyor. Bende sizlerle tabi :) 

Bugün için; 3 gün önce yani 14 Şubat'ta okulumuzda açılışı gerçekleşen; Ödüllü Tasarımlar Sergisindeki  çalışmalarının bir kısmını ekliyorum. Diğer kısmını ise bir önceki güne ekledim. Ayrıca merak edenler için bölümün internet sitesine göz atmasını öneririm. http://www.endtaskirkyil.com

Sevgili Mezunlarımız , Sevgili Öğrencilerimiz,
1971 yılında Türkiye’de ilk Endüstri Ürünleri Tasarımı eğitimini başlatan bölümümüz, 2011 yılında kırkıncı kuruluş yılını kutlayacaktır. Kırkıncı yılımızı bölüm olarak çeşitli etkinlikler düzenleyerek kutlamayı amaçlıyoruz. Bu yılın akademik ürünlerimizi ve çalışmalarımızı sergilediğimiz, endüstri, tasarım ve eğitim alanlarındaki tüm tasarım çalışanı dostlarımızla buluşma fırsatlarını yarattığımız bir yıl olmasını diliyoruz.
Kırk Yıllık Eğitim geçmişimizin en önemli eseri olarak siz mezunlarımızı ve öğrencilerimizi yetiştirdiğimizin bilincindeyiz. Bu düşünceden hareketle MSGSÜ mezun ve öğrencilerinin 40 yılda hangi başarılara imza attığını kamuoyuna sunmak ve duyurmak amacı ile bir sergi düzenlemeyi programladık. Bu sergi 2011 yılı içinde düzenleyeceğimiz pek çok sergiden biri olacaktır. İlk ilan ettiğimiz bu sergide Endüstri tasarım ve Tasarım başlığı altında yapılan yarışmalarda ödül alan öğrencilerimiz ve mezunlarımızın ödüllü ürünlerini sergileyeceğiz.
Prof.Dr. Oğuz BAYRAKÇI
Bölüm Başkanı


İşte ödüllü tasarımlarımız ve o sergiden enstantaneler . . .